• Hurtig leveringForsendelse inden for 24 timer
  • Fri fragt over 600 DKK
  • 30 dages returret
I dag: 10.00 – 16.00

Få hjælp på telefonen

Find vores telefontider her:

Mandag til Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag og Søndag: 10.00 - 15.00

Persondata politik

Fortrolig behandling af dine persondata

I forbindelse med køb hos sporthamburg.dk beder vi dig om at angive de informationer, som er nødvendige for at kunne levere dine varer til dig f.eks. dit navn, adresse, mail og telefonnummer mv.

Alle oplysninger som vi registrerer, behandles fortroligt og iht. Persondataloven (lov om behandling af personoplysninger). Se evt. http://www.datatilsynet.dk/lovgivning.

Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares de registrerede oplysninger i 5 år. Oplysningerne bliver ikke solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart.

Du har altid ret til at få adgang til dine oplysninger og bede om at få disse slettet. Ønsker du adgang til dine data, er du velkommen til at skrive til os på info@sporthamburg.dk.

sporthamburg.dk kan anvende Cookies, så vi f.eks. kan genkende dig ved dit næste besøg og optimere vores funktionalitet. Hovedparten af vores cookies slettes, når din browser lukkes. Andre gemmes til fremtidig registrering. Ønsker du selv at slette din cookies kan dette oftest gøres via din browsers indstillinger.

Vi anvender Google Analytics, hvorved vi kan analysere vores trafik og brugerflows. Alle data relateret hertil behandles ligeledes fortroligt og iht. Persondataloven.