• Hurtig leveringForsendelse inden for 24 timer
  • Fri fragt over 600 DKK
  • 30 dages returret
I dag: 10.00 – 16.00

Få hjælp på telefonen

Find vores telefontider her:

Mandag til Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag og Søndag: 10.00 - 15.00

Om os

Sporthamburg.dk er en platform for tyske sportsbutikker, som ønsker at markedsføre og sælge deres produkter i Skandinavien. Vi har etableret os i 2012 med base i Viby ved Aarhus.  
 
De enkelte tyske sportsbutikker, som er repræsenteret på vores platform, har et bredt udvalg af produkter, som sikrer, at du kan finde lige præcis det du ønsker dig. Vi lægger vægt på, at vores kunder får fyldestgørende rådgivning af vores danske personale, og at vi hele tiden kan levere en tilfredsstillende service. Det betyder bl.a., at vi som udgangspunkt sender varerne til tiden, og at du som kunde altid kan kontakte os for nærmere information om status på din ordre, reklamationer m.m.
 
Udover sportsartikler sælger vi også sportspræmier - pokaler, medaljer og statuetter, som anvendes i forbindelse med diverse løb, turneringer og andre sportsevents. Vores kunder inden for dette område er idrætsklubber, virksomheder og det offentlige. 
 
I dag samarbejder vi med mange spændende virksomheder og organisationer. En af dem er OMBOLD.
OMBOLD er en delvist frivillig organisation, der har til formål at sikre hjemløse og socialt udsatte har adgang til at dyrke idræt. Dette gøres bl.a. ved at arrangere landsdækkende fodboldstævner og igangsættelse af lokale idrætsinitiativer på herberger, misbrugscentre m.m. Det er vi stolte af at kunne være en del af.

Derudover støtter vi familier med kraftramte børn. 

Vi ønsker dig god fornøjelse med at handle på shoppen og sidder klar ved telefonerne hvis du ønsker hjælp eller vejledning.

Vi samarbejder blandt andet med:

if-lyseng ombold

Vi leverer desuden til:

Derudover støtter vi:

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn, FMKB, formidler personlig kontakt og hjælp til familier med kræftramte børn. Organisationen arrangerer en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børn og unge med kræft.