• Hurtig leveringForsendelse inden for 24 timer
 • Fri fragt over 600 DKK
 • 30 dages returret
I dag: 10.00 – 16.00

Få hjælp på telefonen

Find vores telefontider her:

Mandag til Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag og Søndag: 10.00 - 15.00

Hummel Sportsartikler

Den unge skomager Albert Messmer udviklede i 1919 nogle af verdens første fodboldstøvler efter at have set en fodboldkamp i silende regn. Kort efter grundlage han virksomheden som vi i dag kender som Hummel. I 1956 overtager Bernhard Weckenbrock firmaet og skaber den personlighed og identitet, der i dag udgør Hummel. Weckenbrock’s vision lød, at produkterne skulle have en unik personlighed som atleter og sportsfolk kunne identificere sig med. Herudfra skabes de klassiske vinkler, som symboliserer team-spirit, fremgang og vindermentalitet samt humlebi logoet som Hummels nye identitet.
Hummel har en lang tradition for at designe sportstøj, træningstøj, sneakers og sportsudstyr. Desuden sponsorerer brandet mange sportshold både i Danmark og udlandet. 

Yderligere har Hummel en karma filosofi, hvorigennem brandet ønsker at ændre verden igennem sport. Sport er ikke blot en fysisk aktivitet for Hummel. Det er et universelt sprog med styrken til at skabe respekt, harmoni og forståelse på tværs af landegrænser. Hummel støtter og sponsorer sportshold og projekter fra Afghanistan til Sierra Leone med ønsket om at hjælpe med at udleve deres passion for sport.  

Hos Sporthamburg.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra Hummel til både mænd, kvinder og børn. Vi har sportstøj, håndboldsko og meget andet. Oplev sortimentet herunder:  

Filtrer produkter

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 129

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 129

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5