• Hurtig leveringForsendelse inden for 24 timer
  • Fri fragt over 600 DKK
  • 30 dages returret
I dag: 10.00 – 16.00

Få hjælp på telefonen

Find vores telefontider her:

Mandag til Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag og Søndag: 10.00 - 15.00

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser tilhører:

Sporthamburg dk ApS
Skjoldsgade 9
8260 Viby J
info@sporthamburg.dk
Tlf.: 60 150 300

sporthamburg.dk er en platform for tyske leverandører af sportsartikler. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på info@sporthamburg.dk eller på telefonnummer 60 150 300 alle hverdage kl. 10.00-16.00 . Henvendelser på info@sporthamburg.dk vil vi bestræbe os på at besvare inden for 24 timer. 

Hvem gælder forretningsbetingelserne for:

Disse forretningsbetingelser gælder for alle ordrer og leverancer fra sporthamburg.dk til kunder bosiddende i Danmark.
Nederst kan du læse om de særlige betingelser, der gælder vores kunder i Sverige og på Grønland.

Bestilling
Bestilling af varer hos sporthamburg.dk foregår på: www.sporthamburg.dk. Når du har foretaget en bestilling på webshoppen, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din ordre.

Betaling
Alle opgivne priser på sporthamburg.dk er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Den gældende pris er dén, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare.
På sporthamburg.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa (3D), Visa-Electron, Visa-Electron (3D), Mastercard, Mastercard (3D), Mastercard-Debet, Mastercard-Debet (3D), Maestro (3D), American Express, JCB og JCB (3D) og bankoverførsel. Når du foretager en bestilling på sporthamburg.dk, trækkes beløbet, først når din ordre afsendes. Når du køber varer på sporthamburg.dk, vil dine varer blive sendt direkte fra de enkelte leverandører, hvilket betyder, at du kan få flere pakker på samme ordre. Hvis din ordre består af flere pakker, hæver vi først beløbet, når den sidste pakke afsendes. Når vi hæver beløbet, sender vi dig en faktura. Vi opfordrer dig til at udskrive eller på anden vis gemme denne, idet den fungerer som din bon og kan derfor være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Sikkerhed ved betaling

sporthamburg.dk anvender e-pay som betalingsløsning. E-pay er et sikkert valg til betalingsløsninger, da de oplysninger, som afgives i forbindelse med en betalingstransaktion, beskyttes ved hjælp af kryptering. Det betyder, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe information om dine betalingskort. Det giver dig tryghed, når du handler på sporthamburg.dk.

Fragt og levering
 
Du får gratis levering, når du køber for DKK 600 eller derover. Ved ordrer under kr. 600 tillægges et beløb på kr. 49 til forsendelse. Alle leveringer sker i et samarbejde med DPD og Post Danmark så din ordre bliver leveret hjem til dig.

Leveringstiden på webordrer er 2-4 hverdage regnet fra tidspunktet fra ordrebekræftelsens afgivelse.

Hvis leverancen på din webordre bliver forsinket, bliver du hurtigst muligt underrettet herom pr. mail.

Når du handler på sporthamburg.dk bestemmer du selv din leveringsadresse, hvilket betyder, at du kan få leveret din ordre til en anden adresse and din privatadresse. Dine varer sendes direkte fra leverandøren. Det betyder, at du kan få flere pakker på samme ordre, hvis den ordre du har gennemført, består af varer fra flere forskellige leverandører

Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb, giver sporthamburg.dk fuld returret. 
Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du overholde følgende betingelser, tidsfrister og procedurer, der er opstillet i følgende 2 punker:

Du har 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten på de 30 dage løber fra den dag, hvor den sidste vare i din ordre er i din fysiske besiddelse. Dét betyder, at du, inden 30 dage, skal give os besked om, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Såfremt du har foretaget en bestilling på en ordre, hvor du vil modtage flere pakker, vil din 30 dages fortrydelsesret løbe fra den dag, hvor du har fået den sidste pakke i din fysiske besiddelse. Du skal skriftligt give besked om din fortrydelse pr. mail til info@sporthamburg.dk. Når du giver os besked om din fortrydelse, kan du benytte vores standardfortrydelsesformular som er vedlagt i pakken eller pakkerne du modtager. Her står tydeligt beskrevet, hvad du skal udfylde. Om du benytter vores standardfortrydelsesformular eller på anden vis gør din fortrydelsesret gældende, skal du oplyse os:

  • hvilken vare eller hvilke varer, du ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende med
  • dato for modtagelse af webordre
  • Ordre eller fakturanummer
  • dit navn
  • din adresse
  • dato
  • din underskrift (kun hvis du sender din meddelelse om fortrydelse på papir)

Senest 14 dage efter, du har givet os besked om, at du har fortrudt dit køb, skal du afsende eller aflevere den vare eller de varer, du har fortrudt.

Varer, der returneres, skal ledsages af enten ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi.
Når vi har modtaget dit ønske om at returnere en vare fremsender vi en returmærkat, som du blot skal printe ud og sætte på pakken eller pakkerne du returnerer. Vi tilbyder, at bytte varen eller varerne gratis, dvs. du betaler ikke for at sende varerne retur. Skal varen eller varerne efter 1. ombytning byttes igen koster returnering DKK 49 pr. forsendelse. Ved returnering koster forsendelsen DKK 49.

Dét beløb, som du har betalt for den pågældende vare inklusive eventuelle leveringsomkostninger, vil blive tilbagebetalt uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra dén dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din fortrydelse. Vi kan tilbageholde beløb, indtil den fortrudte vare er modtaget retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret – alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst. Tilbagebetaling vil ske på dét betalingsmiddel, som du oprindeligt benyttede til at fortage dit køb med. Vi sender dig en kreditnota på mail, når vi tilbagebetaler købesummen inkl. eventuelle leveringsomkostninger.  
 
Hvis du fortryder et køb, hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi, hvis værdiforringelsen skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller dén måde, varen fungerer på.

Reklamationsret
Når du handler på www.sporthamburg.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig
 
Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du sende din reklamation til info@sporthamburg.dk

For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede dig om følgende:

1.  Vedlæg en kort beskrivelse af, hvordan og hvor skaden eller defekten er opstået.

2.  Dokumentere defekten ved, at sende 4-5 billeder. På minimum ét af billederne skal defekten fremgå tydeligt. Ved reklamation af sko skal der også inkluderes et billede af sålen.

3.  Send billederne til info@sporthamburg.dk. Den defekte vare returneres i forsvarlig emballage til adresse:

4.  Vi behandler hurtigst muligt din reklamation, når vi har modtaget dine billeder, og inden for få dage vil du modtage en tilbagemelding fra os om din vare. I visse situationer kan vi ikke på baggrund af billeder afgøre om reklamationen accepteres. I de tilfælde vil vi sende en returmærkat og have varen til gennemsyn.

 
Såfremt din vare viser sig at være behæftet med fejl eller mangler, påtager sporthamburg.dk sig at udbedre sådanne fejl og mangler inden for rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt - eller det af sporthamburg.dk ikke skønnes hensigtsmæssigt – at reparere varen, påtager sporthamburg.dk sig i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer sporthamburg.dk i stedet købesummen. Det beløb, som du har betalt for den pågældende vare inklusive leveringsomkostninger, vil blive tilbagebetalt efter varens returnering og vil ske på dét betalingsmiddel, som du oprindeligt benyttede til at fortage dit køb med.
Returnering af varer, som er behæftet med fejl eller mangler, sker for sporthamburg.dk’ regning. I forbindelse med returneringen skal du oplyse sporthamburg om, hvori fejlen eller manglen består. Derudover skal du fremvise ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi. Sporthamburg.dk sender en returmærkat som skal anvendes i forbindelse med returneringen. Vi sender dig en kreditnota på mail, når vi tilbagebetaler dig købesummen inkl. evt. leveringsomkostninger.

Ønsker du at klage:

Hvis du ønsker at klage over dit køb, bedes du i første omgang kontakte sporthamburg.dk på tlf.: 60 150 300 eller via mail til info@sporthamburg.dk.

I så fald det ikke lykkes os at løse problemet, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan indgive din klage via www.forbrug.dk.

Herudover har du mulighed for at indgive en klage til EU-Kommissionen online klageportal. Dette er særligt relevant for de forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her.

Personoplysninger
sporthamburg.dk behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Du kan altid kontakte sporthamburg.dk på info@sporthamburg.dk, hvis du ønsker oplysninger om, hvilke data, der opbevares om dig, eller hvis du ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret.
 
Oplysninger om dig som kunde – navn, adresse, e-mail m.v. – benyttes af sporthamburg.dk alene til at opfylde din bestilling og informere dig, hvis uforudsete problemer i forbindelse med levering af din ordre skulle opstå. De oplysninger, du afgiver i forbindelse med en ordre, bliver altså kun videregivet til tredjemand med det formål, at denne tredjemand skal kunne levere din ordre.
sporthamburg.dk benytter ikke dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har givet et konkret, klart og aktivt samtykke hertil.
Oplysninger vedrørende din bestilling samt eventuelle andre personoplysninger opbevares i 5 år jf. gældende lovgivning, hvorefter oplysningerne automatisk slettes, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for sporthamburg.dk, f.eks. i forbindelse med opfyldelsen af nye ordrer eller lignende.
 
Cookies
sporthamburg.dk anvender cookies på sporthamburg.dk. Du kan læse mere om sporthamburg.dk’ anvendelse af cookies på sporthamburg.dk.
 
Forbehold for trykfejl mv.
sporthamburg.dk tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure.
 
Ugyldighed
Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

Sverige:

Leveringsprisen til Sverige er DKK 59 og fri fragt over DKK 750. 

Du kan forvente en leveringstid på ca. 2-3 arbejdsdage. Din ordre sendes fra vores lager inden for 1-2 hverdage.

Returnering og reklamation

Du kan altid returnere de uønskede varer. Du skal dog selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare, hvis du har bestilt en forkert størrelse eller du har fortrudt dit køb. Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, eller har vi ved en fejl sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse til kundeservice, så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Er du i tvivl om returnering eller reklamation fra Sverige, er du altid velkommen til at kontakte os.

Grønland:

På alle ordrer du bestiller til Grønland, fratrækker vi moms. Leveringsprisen til Grønland er DKK 49, uanset hvor meget du køber for. Vi sender pakker til Grønland hver dag.

Alle pakker bliver sendt med fly, og du kan forvente en leveringstid på ca. 5-10 arbejdsdage afhængig af vejrforhold. Din ordre sendes fra vores lager inden for 1-2 hverdage.

Returnering og reklamation

Du kan altid returnere de uønskede varer. Du skal dog selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare, hvis du har bestilt en forkert størrelse eller du har fortrudt dit køb. Skulle du opleve defekter eller fejl ved din vare, eller har vi ved en fejl sendt dig en vare, du ikke har bestilt, skal du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig. Husk altid at oplyse dit ordrenummer i din henvendelse til kundeservice, så kan vi hurtigere hjælpe dig.

Er du i tvivl om returnering eller reklamation fra Grønland, er du altid velkommen til at kontakte os.