• Hurtig leveringForsendelse inden for 24 timer
  • Fri fragt over 600 DKK
  • 30 dages returret
I dag: 10.00 – 16.00

Få hjælp på telefonen

Find vores telefontider her:

Mandag til Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag og Søndag: 10.00 - 15.00

Brands

Vi har de fleste store brands inden for fodbold, håndbold, løb og badminton men også mange små banebrydende og upcoming brands. Vi har naturligvis mærker som Adidas, Asics, Nike, Reebok, Mizuno m.fl. som selvfølgelig skal være repræsenteret i en sportsbutik som vores. Vores sportsbutik og udvalget I butikken er hele tiden under udvikling, og vi er altid på jagt efter nye spændende brands.

Vi har mange forskellige produkter i vores sportsbutik og vi har noget til en hver smag. Udover sportstøj og tilbehør kan du finde de rigtige løbesko, håndboldsko eller fodboldstøvler, som passer nøjagtigt til dine behov og krav. Vi har Asics løbesko og altid de seneste udgaver af Asics modeller Kayano, Nimbus og Kinsei. Men det er altid godt at have en idé om hvad du efterspørger.  Leder du efter løbesko skal du huske at tage højde for løbestil – pronerer du? er din løbestil neutral? – eller har du en supinerende løbestil, som betyder at du falder udad efter du landet. Du skal også tage højde for krav til komfort, det terræn du skal løbe i og meget andet. 

Vi sælger fodboldstøvler til børn og voksne fra de kendte mærker. Da børn vokser hurtigt, er det hver gang en overvejelse hvor mange penge man vil give for et par fodboldstøvler, der måske kun holder én sæson. Vi sælger fodboldstøvler til børn til konkurrencedygtige priser og bemærk også, at vi har fri fragt for køb over DKK 600 og du kan returnere gratis i 30 dage.

Håndbold er en af vores stærke sider, og vi leverer håndboldudstyr fra alle de kendte brands.  Vi er bl.a. leverandør til HSV håndbold – en stor klub med mange stolte traditioner og mange store internationale mesterskaber. En klub der ikke tager fejl, når de vælger leverandør.

Vi ønsker, at levere en service ud over det sædvanlige. Det gør vi bl.a. ved en tæt opfølgning på alle ordrer, hvilket bl.a. er med til at give vores kunder lidt mere end det der forventes af en webshop – så tror vi på, at vores kunder vil handle hos os igen og igen og igen.

God fornøjelse!

A

Adidas

Adidas Originals

Alpina

Asics

Atomic

B

Brooks

F

Fz Forza

Fischer

G

Giro

H

Head

Hummel

K

K2

L

LEKI

Lange

M

Marker

Mizuno

Molten

N

Nike

O

Odlo

P

Puma

R

Reebok

Rossignol

RSL

S

Salomon

Scott

U

Under Armour

V

Victor

Völkl

W

Wilson

X

X-SOCKS

Y

Yonex